Spinatvafler med laks

Spinatvaflerne kan laves med mange slags fyld og…...

Spinatvaflerne kan laves med mange slags fyld og spises morgen, middag og aften. Overskydende vafler kan gemmes et par dage i køleskabet eller fryses

Spinat vafler med laks

Super lækre og sunde vafler, som kan spises til morgen eller frokost og varieres.
Forb. tid 30 minutter
Ret Frokost
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 50 gr spinat
  • 3 æg
  • 50 gr havregryn
  • 1 dl mælk
  • salt og peber
  • 200 gr Hytteost 1,5%
  • 4 radiser (store)
  • 1 spsk citronsaft
  • dild eller purløg
  • salatblade eller spinatblade
  • 4 skiver røget laks
  • 1 stor avocado
  • 4 stk citronbåde
  • salt og peber
  • evt friske ærter
  • 1 spsk olie til stegning

Sådan gør du
 

  • Rør hytteost med finthakket eller revet radise,citronsaft, salt, peber og krydderurter efter ønske
  • Tænd for vaffeljernet og smørbåde top og bund med lidt olie
  • Blend alle ingredienser tilvaflerne. Juster evt. konsistensen med vand. Den skal være tyktflydende.
  • Hæld dejen i, så vaffeljernetlige akkurat er dækket. Vent lige ca. 30 sek. og luk derefter låget
  • Gør det øvrige fyld klar, mensvaflerne bager
  • Du kan evt holde de færdigevafler lune i ovnen imens.
  • Anret og server

Noter

  • HF1-2: spinat, salatblade, radiser (ærter), citron
  • HF3: laks, æg, hytteost
  • HF4: havregryn
  • Fedt: olie til stegning
  • Mælk: letmælk/minimælk
  • Smagsgiver: dild, purløg, salt, peber
SØGEORD laks, Sense, spinatvafler

Se også disse…