Grønkålschips

...

En sund snack, der smager syndigt

Salte, sprøde chips regnes sædvanligvis som nydelsesmiddel. Altså knap så smart mad.

Men disse grønkålschips er både sprøde og sunde.


Grønkålschips

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Snack
Antal 2

Ingredienser
  

  • 1-2 blade Grønkål
  • 1 spsk Olivenolie
  • 0,5 spsk Revet parmesan

Sådan gør du
 

  • Rens grønkålen grundigt, så den er helt ren.
  • Skær stænglerene fra og pluk bladene i små buketter
  • Slyng kålen tør i et rent viskestykke
  • Kom kålen i en plastikpose og tilsæt olien plus halvdelen af saltet. Ryst posen for at fordele.
  • Bred kålen ud på bagepapir på en bageplade og drys med flagesalt plus evt. fint revet parmesan.
  • Bag ved 175 gr. i ca 15 minutter. Hold godt øje, for pludselig kan de få for meget. Du kan bruge varmluft, men skal så være ekstra opmærksom.
  • Tag ud og nyd!

Se også disse…