En sund snack, der smager syndigt
Salte, sprøde chips regnes sædvanligvis som nydelsesmiddel. Altså knap så smart mad.
Men disse grønkålschips er både sprøde og sunde.
Grønkålschips
Ingredienser
- 1-2 blade Grønkål
- 1 spsk Olivenolie
- 0,5 spsk Revet parmesan
Sådan gør du
- Rens grønkålen grundigt, så den er helt ren.
- Skær stænglerene fra og pluk bladene i små buketter
- Slyng kålen tør i et rent viskestykke
- Kom kålen i en plastikpose og tilsæt olien plus halvdelen af saltet. Ryst posen for at fordele.
- Bred kålen ud på bagepapir på en bageplade og drys med flagesalt plus evt. fint revet parmesan.
- Bag ved 175 gr. i ca 15 minutter. Hold godt øje, for pludselig kan de få for meget. Du kan bruge varmluft, men skal så være ekstra opmærksom.
- Tag ud og nyd!