WORKSHOP

HormonyYoga & Hormonel Harmoni for voksne kvinder

Skøn blid og meditativ yoga efterfulgt af et miniforedrag om hormonel harmoni fra 45 år og op

Søndag den 15. oktober fra kl. 14:00 – ca. 16:30

 

Fra klimakteriekaos til hormonel harmoni 

Søndag den 15. oktober byder jeg på en workshop, som både omfatter blid og meditativ HormonyYoga og et oplæg fra mig omkring de hormonelle ubalancer, som kan udfordre os kvinder fra ca. 45 år og frem – og hvad vi kan gøre ved det.

HormonyYoga er medicinsk yoga for kvinder, udviklet af svenske Ellen Engvall. Det er en meget blid og meditativ yogaform, som alle kan være med til. På workshoppen laver vi en  HormonyYoga session på ca. 75 minutter.

 Efter en kort pause og servering af te, vand og frugt, går jeg videre med at fortælle om:

  •  Kvinders hormonelle livsfaser
  • Overgangsalderens gener og potentiale
  • Østrogenmyten og hvordan den kan gøre ondt værre
  • Progesteron – det underkendte hormon
  • Hvorfor stress-reduktion er så vigtig
  • Kend dine hormoner og få en individuel plan (Naturlig Hormonterapi)

 Da det er mange store emner, kan vi ikke nå at gå i dybden, men du kan få et overblik og der vil være plads til spørgsmål og debat.

Praktisk info:

Dato: Søndag den 15. oktober

Tid: Kl. 14:00 – ca. 16:30

Sted: Pindborggade 4A, Sæby

Forplejning: Kaffe, the, vand & frugt m.m. i pausen

Pris: 195 kr. (eller to klip på dit klippekort*)

*Hvis du ønsker at bruge et klippekort, kan det ikke gøres automatisk. Skriv til mig på info@voksenyoga.dk , så ordner jeg det.

Baggrunden for denne workshop

Jeg har på egen krop oplevet, hvordan hormonel ubalance kan være sygdomsfremkaldende. Ja, faktisk livstruende (hormonfølsom brystkræft).

I gennem de seneste par år har jeg arbejdet på at videreuddanne mig sådan, at jeg fremover vil kunne hjælpe voksne kvinder til at kende deres hormoner og vide, hvordan de selv kan genoprette balancen for bedre trivsel og velvære og ikke mindst for at forebygge eller afhjælpe gener, ubehag og hormonrelateret sygdom.

Jeg har for nylig gennemført nedenstående uddannelser og er nu i færd med en omstilling af min virksomhed for større fokus på rådgivning – individuelt og på sigt i grupper.

(Men bare rolig! Jeg holder fast i stadig at lave Voksen Yoga som tidligere wink)

HormonyYoga lærer

I foråret 2023 afsluttede jeg min efter-/ekstra-uddannelse til HormonyYoga lærer ved svenske Ellen Engvall.

Hun har skabt HormonyYoga som en videreudvikling af medicinsk yoga, som er meget udbredt i Sverige.

På mange svenske sygehuse uddannes sygeplejersker og læger i medicinsk yoga, som hvis relevant tilbydes patienterne som supplement til deres behandling. 

HormonyYoga er en blid og dybt indadvendt meditativ yogaform, som aktiverer dit parasympatiske nervesystem og virker stærkt stressreducerende og helende.

Vi arbejder med meditation, åndedræt, sekvenser af blide gentagne bevægelser og fokus på endokrine kirtler.

Det har en helt særlig effekt, som skal opleves! 

Vejleder i NHT Naturlig Hormonterapi

Lige før sommerferien 2023 afsluttede jeg 2 års uddannelse til Vejleder i NHT Naturlig Hormonterapi®. Det er en meget grundig og forskningsbaseret uddannelse.

Som vejleder i Naturlig Hormonterapi® er jeg uddannet til at rådgive klienter, som oplever symptomer på hormonelle ubalancer, til at genoprette balance, sundhed og trivsel gennem f.eks. livsstilændring, kosttilskud og bio-identiske hormoner.

Denne rådgivning gives på baggrund af en laboratorietest af kundens hormoner, et udførligt spørgeskema samt naturligvis samtale med klienten.

Det har været en øjenåbner for mig, hvor stor betydning vores hormonbalance har for vores sundhed og velbefindende. Samt ikke mindst at lære, hvordan vi selv kan genoprette balancen. 

Det brænder jeg for at give videre!